zondag 3 februari 2013

Koken voor mama

Elk jaar weer werkt Mama de maand januari alsof haar leven er vanaf hangt. 6 dagen in de week en de avond uren ook. Als pleister op die wond koken de kinderen een keer voor ons Allen. Ik houd dan een oogje ;-) in het zeil.

Tappa's was dit maal het thema.
Na zo'n 20 kookboeken te hebben geraadpleegd hebben we het volgende gegeten.

Gebakken stokbrood met paté. 1 met bacon voor diegene die geen paté lust.



Gevulde champignons met geitenkaas, bruchetta kruiden en gemalen noten.



Frittata. Eitaartjes met paprika, kabanossi en rode ui. Afgedekt met geraspte kaas.



Kipstukjes met bacon gevuld met stroop en lekkere kruiden.



Jumbo garnalen met knoflook, ketjap en limoen.



Gerookte zalmroosje met kappertjes en honing mosterd dressing.



Appel bladerdeeg taartjes met honing, geitenkaas, Thijm en zure appel.



Groene en zwarte olijven.



Bloederige vingers. Croissantdeeg met worstjes ketchup en een stukje paprika.



En on The Side een heerlijke Los Gansos.



En als toetje druivensticks met eigengemaakte ganache met kokos.


Zelfgemaakte Fudge.



Zelfgemaakte cornflakes flikjes






En natuurlijk zelfgemaakte crème brulee.



Het was nog lang onrustig aan tafel. Mama blij kinderen blij. Ik blij ;-)

Met smakelijke groet,

Geen opmerkingen:

Een reactie posten